Новия дизайн на климатици Panasonic Etherea

Новия дизайн на климатици Panasonic Etherea

Panasonic климатици са били преработени в един красив и стилен начин.

С високо функционален и красив нов дизайн, Panasonic климатици Пловдив които носят стаята си интериор една стъпка в подобряване на изпълнението. Свежият нови хоризонтални Panasonic климатици Пловдив извити форми характеризира новия дизайн на климатика на.

В извивката на опашката в центъра стилно скрива Panasonic климатици Пловдив сложни механизми високо-производителни вътре, докато тънките завършва Panasonic климатици Пловдив подчертае елегантен стил на климатика на. Това позволява тя да Panasonic климатици Пловдив съответства на стената атрактивно и хармонизира с почти всяка стая вътрешните работи.
Либерализирането с Panasonic Климатици
Отдих

Удобен и отворен хол пълна с оглед да се създаде вид Panasonic климатици Пловдив на курорт атмосфера. Ето, гладка предния панел на климатика отразява светлината, падаща през външната дървета и в стаята, повишаване на чувството за спокойствие. В Panasonic климатици Пловдив леко изкривяваща форма се концептуализира от плаване на яхта акумулатори за скутери в посока Panasonic климатици Пловдив на вятъра. Той символизира разпространението на бриз, който се ръководи в стая с климатик.
Комфорт

Уютна стая, заобиколен от Panasonic климатици Пловдив любимите си мебели. Panasonic климатици годни чудесно и тук, дори и с топъл, домашен интериор, тяхната нежна дизайн Panasonic климатици Пловдив способства за създаване на удобни жилищни пространства. Новите модели разполагат с освежаващо красив и елегантен, ventless предната решетка. В допълнение Panasonic климатици Пловдив към изисканата си дизайн, тази решетка предотвратява натрупването на прах, да се опрости акумулатори почистване и поддръжка. Лицевият панел може да бъде лесно отстранени за миене.
Лукс
Лукс

А разхищавам хол с мраморни подове и диван кожа. В Panasonic климатици Пловдив дизайн на климатици Panasonic идеално се съчетава Panasonic климатици Пловдив дори с луксозни интериори стая като тази. Въпреки че също акцентира на дизайна, с нов дизайн Patrol сензор следи въздуха в помещението.
Икономия на енергия до 64% Нарежете на потреблението на електроенергия

Panasonic Инверторни климатици предоставят изключителни енергоспестяващи Panasonic климатици Пловдив цени резултати, че се нарежда сред най-високите в бранша. Това Panasonic климатици Пловдив драстично намаляване на консумацията на електроенергия и емисии на СО2, като фиксира към околната среда дейност.

опитза превод от http://www.рanasоnic.cо.uk