Климатици Пловдив – Panasonic

Panasonic Инвертор Серия използване на инверторни климатици Пловдив напреднали технологии и научни изследвания, направи силно енергийната ефективност на клас А, намаляване жиища в Пазарджик на изпускателната уредба на електроенергия.

Серията инвертор използва най-новите директно инверторни климатици Пловдив ток на компресора инвертор, чрез ръководство жилища в Пазарджик технологията инверторни климатици Пловдив на желязо верига IPM, намаляване на загубите на възбуждане, жилища в Пазарджик подобряване на ефективността на ниско-често операция.
С използването на преки ток фен моторни на инверторни климатици Пловдив външното тяло, да се движат на по-невъзмутимо, понижаване на шума, инверторни климатици Пловдив постигнато климатици за големи жилища безстъпково смяна. Той може също да сътрудничи с охлаждане / отопление режим, намаляване на загубите на енергия, подобряване на ефективността, инверторни климатици Пловдив разбира се, ще спести много електроенергия.

В новите екологични хладилник, R410A в сравнение с другите инверторни климатици Пловдив нормални хладилници, е почти инверторни климатици Пловдив нула за увреждането на инверторни климатици Пловдив. R410A е, както е един от най-добрите хладилници от международната индустрия на стая Климатик в наши дни.